У Торонто стартує найбільший в Північній Америці український вуличний фестиваль

У Торонто стартує найбільший в Північній Америці український вуличний фестиваль

Відео
Укрінформ
Поціновувачів української культури запрошують на 23-й український фестиваль Bloor West Village Toronto Ukrainian Festival, який розпочинається у п’ятницю в Торонто.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

«Фестиваль The Bloor West Village Toronto Ukrainian Festival запрошує вас приєднатися та насолодится всім, що пропонує українська культура. Відкрийте культуру України в Канаді та поділіться українським духом на найбільшому українському вуличному фестивалі Північної Америки», - зазначається у повідомленні.

Місцем проведення заходу стануть вулиці Bloor Street West and Jane Street у торговому районі Торонто під назвою Bloor West Village.

Упродовж трьох днів на трьох сценах виступатимуть десятки виконавців танцюристів, музикантів, хорових та інструментальних колективів з Торонто, Едмонтона та інших міст Канади, а також з України і США. Анонсовано виступи «українського Паганіні» скрипаля Василя Попадюка і гурту «PapaDuke», рок-гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» тощо.

У суботу, 14  вересня, об 11:00 розпочнеться яскравий парад.

Під час усіх днів фестивалю працюватимуть культурні павільйони, які пропонуватимуть інтерактивні заходи і демонстрації історичних та сучасних цікавинок. Серед них - павільйон Української спілки образотворчих митців Канади (Ukrainian Association of Visual Artists of Canada). «Ласкаво просимо гостей фестивалю та шанувальників мистецтва відвідати павільйон Української спілки образотворчих митців Канади 13-15 вересня», - запрошують у спілці.

Організатори фестивалю також пропонують дитячий парк розваг, ярмарок виробів народних майстрів і ремісників, кулінарні куточки з автентичними українськими стравами і напоями тощо.

За словами організаторів, фестиваль - це "чудова можливість найкращим чином дізнатися про укранську гостинність та культуру".

The Bloor West Village Toronto Ukrainian Festival, що розпочнеться 13 вересня о 17:00, завершиться о 22:00 15 вересня.

Фото: Lisa Marie Kruchak‎, Bloor West Village BIA‎

Відео: BWV Toronto Ukrainian Festival

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-