Українські школи в ОАЕ готуються до початку занять

Українські школи в ОАЕ готуються до початку занять

Укрінформ
Українські школи в Абу-Дабі і Дубаї готуються відкрити новий навчальний рік.

Про це йдеться на сторінках закладів у Facebook.

«Дивосвіт» стартує у п’ятницю, 13 вересня. Пора повертатися до наших світлих учнів! Дуже рада, що колектив у зборі: викладачі, учні й батьки з новими силами та ентузіазмом готові розпочати новий повноцінний навчальний рік», - написала Тетяна Атаб на сторінці Української школи в Абу-Дабі "Дивосвіт".

Перший дзвоник у школі, яка є безкоштовною і з 2 лютого 2019 року функціонує при Посольстві України в ОАЕ, пролунає 13 го вересня об 11:00. Навчання відбуватиметься по п’ятницях з 11:00 до 13:30.

«Щиро Всіх запрошуємо у нашу дружню родину на перший дзвоник», - написала Тетяна Атаб.

За додатковою інформацією можна звертатся за телефоном: 971559192220.

Готова розпочати навчальний процес і Українська громадська рідна школа в Абу-Дабі, повідомив координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов.

«Громадо, з радістю повідомляю, що ми отримали офіційне підтвердження від American Community School of Abu Dhabi про надання класів для нашої Української громадської рідної школи в Абу-Дабі на увесь наступний 2019/2020 навчальний рік. Тож можемо розпочинати навчання! Запрошуються діти від 3 років», - написав у соцмережі активіст.

Наразі у школі працюють 5 педагогів, які синтезують досвід української, закордонної та еміратської освіти. Вже готуються до викладання предмети: навчання грамоти (письмо), навчання грамоти (читання), рідна мова, українське літературне читання, історія України, українознавство, мистецтво, права дитини у світі. Також у найближчих планах закладу - запровадити народну хореографію.

Зазначається, що під час навчання застосовують індивідуальний підхід. Для малечі, яка не володіє українською, мова викладатиметься як іноземна. Педагоги школи намагаються максимально використовувати ігрові методи навчання, аби учні менше втомлювались і сприймали нові знання з позитивом.

Як повідомив Євгеній Семенов, школа вже має встановлені зв'язки із українськими суботніми школами Франції та Канади, які діляться своїм понад 70-річним досвідом навчання дітей за кордоном та з якими вже плануються спільні проекти для малечі й учителів протягом року.

У коментарях під дописом можна залишати інформацію про вік та кількість дітей, зацікавлених у навчанні; побажання і пропозиції стосовно предметів для вивчення; зручний день для навчання (п'ятниця або субота).

Семенов нагадав, що Українська громадська рідна школа в Абу-Дабі розмістилася в приміщенні однієї з найдорожчих шкіл у столиці Еміратів American Community School of Abu Dhabi, яка повністю обладнана всім необхідним (стільцями, партами, дошками, проекторами тощо) і загалом пристосована для перебування дітей. Українська школа є некомерційною.

В Українській школі в ОАЕ «Софія» (м. Дубай) Свято Першого дзвоника відбудеться 20 вересня, а поки ще триває набір на 2019/2020 рік. «Запрошуємо ваших дітей до української школи вихідного дня в Дубаї! Українська школа “Софія" – це не тільки навчання діточок рідній мові, це справжній осередок українства, де навіть батьки з радістю проводять свій вільний час і вчаться чомусь новому! Щоп’ятниці ми корисно проводимо час у спілкуванні, в різноманітних творчих заняттях та майстер-класах!», - запрошують на сторінці закладу у соцмережі.

Зазначається, що приємні, досвідчені та креативні вчителі вміють справді захопити дітей і водночас дати їм високий рівень знань за програмами Міністерства освіти і науки України. А укомплектовані класи дають дітям можливість повноцінного спілкування з однолітками в українському середовищі.

Школа також пропонує заняття у групі раннього розвитку для малюків; заняття з шахів, танців, співу, живопису, прикладного мистецтва, фотографування тощо; майстер-класи для дорослих з прикладного мистецтва, живопису, бісероплетіння, шахів, семінари з шкільним психологом, уроки латиноамериканських танців тощо.

Заклад організовує позашкільні заходи, екскурсії, цікаві майстер-класи, проводить оригінальні свята, концерти, шоу талантів, зустрічі з відомими людьми. Усі викладачі додаткових занять та майстер-класів – відомі в українській громаді Дубая митці, письменники, чемпіони з танців та шахів.

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефонами: +971501142670, +971505844522 або писати на електронну пошту дирекції школи admin@ukrschooldubai.com, зазначивши відомості про дитину та свій контактний телефон.

«Чекаємо на Вас 20 вересня об 11:30 на Святі першого дзвоника за адресою: St. Mary’s Catholic High School, 22 Street Corner 27 Street, Community 245, Muhaisnah 4, Dubai, UAE», - запрошують у школі.

Фото: Yevheniy Semenov‎, Tania Atab‎, Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE у Facebook

Відео: Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-