Українська школа «Дивосвіт» в Іспанії запрошує на Свято Першого дзвоника

Українська школа «Дивосвіт» в Іспанії запрошує на Свято Першого дзвоника

Укрінформ
В українському культурно-освітньому центрі (КОЦ) «Дивосвіт» м. Алькоркон 14 вересня розпочинається новий навчальний рік.

Про це йдеться на сторінці закладу у Facebook.

«Культурно-освітный центр «Дивосвіт» м. Алькоркон гостинно запрошує Вас на Свято Першого дзвоника, яке відбудеться 14 вересня о 10:00. Рідна школа радо зустріне всіх!, - зазначається в оголошені.

Як повідомляється у соцмережі, культурно-освітній центр «Дивосвіт» - це найбільша в Європі українська суботня школа для дітей та молоді, культурно-мистецький осередок.  Діє з 2007 року в місті Алькоркон поблизу Мадрида. У закладі наразі здобувають знання понад 280 учнів.

Школа пропонує дві форми навчання на вибір. Перша – інтенсивне навчання за програмою Міністерства освіти і науки України з проходженням щосеместрової атестації в Міжнародній українській школі і подальшим отриманням документів про освіту державного зразка.

Другий – вивчення українознавчих предметів (українська мова та ілература, географія, культура та історія України, народні танці та співи, народне ремесло тощо) без проходження атестації.

У центрі працюють гуртки для дітей і дорослих, зокрема, театральний, танцювальний, вокальний,  заняття з карате тощо.

Фото: Школа Дивосвіт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-