На Фестивалі дружби в Сеулі представили українські прикраси й смаколики

На Фестивалі дружби в Сеулі представили українські прикраси й смаколики

Фото
Укрінформ
Фестиваль дружби Seoul Friendship Festival 2019 відбувся днями у столиці Південної Кореї за участі України.

Відповідними світлинами поділилися у Facebook Посольство України в Республіці Корея та Христина Майданчук у групі «Українці в Кореї» у соцмережі.

На фотографіях можна побачити намет із надписом «Україна» та зображенням українського прапора, оформлений світлинами з українськими пейзажами. У наметі можна було придбати листівки, прикрашені бісером та розписом дерев’яні писанки, вишивані рушники, книги, вироби з дерева та кераміки: сувеніри, прикраси, посуд тощо.

В іншому наметі усі охочі могли скуштувати українські смаколики: вареники, випічку, печиво, цукерки, канапки із солоними огірками, узвар тощо.

Напередодні фестивалю, що відбувся 31 серпня – 1 вересня, українське Посольство на своїй сторінці у соцмережі запросило усіх охочих завітати на Seoul Friendship Festival та відвідати українські намети. «Всіх вітаємо з Днем Незалежності України та чекаємо на зустріч на Seoul Friendship Festival! 31 серпня та 1 вересня під українським прапором на головній площі Сеула», - йшлося у дописі.

Після того, як фестиваль добіг кінця, дипломати висловили подяку усім, хто прийшов.  «Дякуємо усім, хто завітав, за добре слово. Хто цього разу не встиг, але зацікавився подією – до зустрічі наступного року!», - йдеться у дописі на сторінці українського диппредставництва.

Читайте також: У МІОК закликають підтримати освітній проєкт для українського закордонного шкільництва

Як зазначається у ЗМІ, у Seoul Friendship Festival цьогоріч взяли участь представники понад 60 країн.

У рамках заходу відвідувачі мали змогу насолодитися виступами стпеціально запрошених творчих колективів з різних куточків світу, скуштувати й купити багато різноманітнх страв національних кухонь, дізнатися більше про культуру різних країн тощо.

Фото: сторінка Посольства України в Республіці Корея/주한 우크라이나대사관, Khrystyna Maidanchuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-