Українська недільна школа «Кобзар» в Норвегії розпочала новий навчальний рік

Українська недільна школа «Кобзар» в Норвегії розпочала новий навчальний рік

Фото, відео
Укрінформ
Українська недільна школа «Кобзар» в Осло розпочала заняття у рамках нового навчального року.

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Королівстві Норвегія.

«25 серпня 2019 року свої перші заняття у новому навчальному році провела українська школа «Кобзар» у м. Осло при громадській організації «Українська громада в Норвегії», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на запрошення керівництва школи перший день навчань відвідав Посол України в Королівстві Норвегія Вячеслав Яцюк.

Український дипломат побажав юним школярам відмінного навчання та вручив їм книги, присвячені історії та культурним традиціям України.

Як зазначається на сторінці школи у Facebook, в українській недільній школі "Кобзар" приділяють значну увагу сучасним технологіям та інноваціям у навчанні, але не забувають й про класичні ігри. Одним із методів засвоєння нової інформації на першому уроці 2019-2020 навчального року була пізнавально-розважальна гра "20 запитань".  А під час традиційної майстерки учні виготовляли закладки до отриманих підручників.

Повідомляється, що бібліотечний фонд Української школи "Кобзар" налічує десятки підручників та посібників з різних предметів. "Відтепер у батьків та учнів нашої школи є можливість позичити навчальну літературу для самостійного опрацювання на навчальний рік 2019-2020", - йдеться у дописі.

Українська недільна школа «Кобзар» в м. Осло при ГО «Українська громада в Норвегії» була заснована на благодійних засадах у 2006 році. Директор - Тетяна Луцик.

Oсновними завданнями закладу є cтворення оптимальних умов для вивчення української мови, ознайомлення з історією України, українським світоглядом, культурою, традиціями, а також із сучасними подіями в Україні. Школа також дає можливість відчути приналежність до української спільноти та сприяє гармонійному розвитку мультикультурної ідентичності дітей.

На сьогодні заклад має дві групи дітей: дошкільна група (від 2 до 5 років) та шкільна група (від 6 до 14 років).  Заняття проводяться по неділях 2 рази в місяць.

Фото: Українська школа "Кобзар" в м.Осло, пресслужба Посольства України в Королівстві Норвегія

Відео: Українська школа "Кобзар" в м.Осло

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-