Оксана Муха з Едмонтона і Калгарі розпочала серію концертів у Північній Америці

Оксана Муха з Едмонтона і Калгарі розпочала серію концертів у Північній Америці

Фото
Укрінформ
Українська співачка і скрипалька, Заслужена артистка України і переможниця в талант-шоу «Голос країни» (9-й сезон, 2019) Оксана Муха з успіхом розпочала серію своїх концертів у Північній Америці.

Талантом співачки мали змогу насолодитися її прихильники в канадських містаї Едмонтон і Калгарі, йдеться на сторінці артистки у Facebook.

«Дякую, Едмонтон! За аншлаг і за такі теплі емоції!», - написала Оксана Муха. В іншому пості вона додала: «Калгарі, дякую сердечно!».

Співачка також подякувала організаторам її сольного концерту Олесі Меланія (Olesia Melania), Конгресу Українців Канади – провінційній раді Альберти (Ukrainian Canadian Congress - Alberta Provincial Council (UCC-APC), Конгресу Українців Канади – відділення у Калгарі тощо.

Як зазначається у соцмережі, упродовж 21-25 серпня Оксана Муха виступить в Едмонтоні, Калгарі, Північній Кароліні, Торонто та Йонкерсі. «Ох і тиждень заповідається. Для мене це буде рекордний тиждень щодо кількості перельотів... Друзі, ваша Муха летить до вас», - написала співачка.

Фото: сторінка Оксани Мухи у Facebook, Лариса Луців, Danylo Alexander

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-