Експрезидент СКУ Чолій укотре потрапив до переліку «Найкращих юристів Канади»

Експрезидент СКУ Чолій укотре потрапив до переліку «Найкращих юристів Канади»

Укрінформ
Колишнього президента Світового конґресу українців (СКУ) Евгена Чолія удев'яте внесено до довідника “Найкращі юристи в Канаді”.

Про це йдеться на сторінці СКУ у Facebook.

"Починаючи з 2012 р., ім’я Евгена Чолія щороку вносять до довідника “Найкращі юристи”, що є одним з найстарших і найбільш поважних видань у юридичній сфері», - повідомляється у дописі.

З цього приводу в СКУ привітали Чолія. «Світовий конґрес українців (СКУ) щиро вітає колишнього президента СКУ і голову Міжнародної місії СКУ зі спостереження за виборами 2019 р. в Україні Евгена Чолія з обранням його колегами для внесення до чотирнадцятої редакції довідника “Найкращі юристи в Канаді” 2020 р. у сферах його практики з корпоративних та комерційних судових процесів, а також з права неплатоспроможності і фінансової реструктуризації», - зазначається у соцмережі.

Читайте також: СКУ подякував канадській сенаторці українського походження за непохитну підтримку України

Як відомо, Евген Чолій, який народився у 1959 році у Монреалі, - канадський правник українського походження. Член палати адвокатів Квебеку (з 1982), діяч української діаспори, з 2008 р. і до 27 листопада 2018 р. - президент СКУ.

Фото: сторінка Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-