На кінофестивалі у Сеулі покажуть українську стрічку “Сторонній”

На кінофестивалі у Сеулі покажуть українську стрічку “Сторонній”

Укрінформ
На міжнародному кінофестивалі у Сеулі (Південна Корея) відбудеться прем’єра українського фільму “Сторонній” режисера Дмитра Томашпольського.

Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно на сторінці у Facebook

“Створений за підтримки Держкіно фільм “Сторонній" (Stranger) режисера Дмитра Томашпольського увійшов до основної конкурсної програми Міжнародного кінофестивалю в Сеулі (Південна Корея). Фестиваль пройде з 20 по 26 вересня. Тут і відбудеться міжнародна прем’єра «Стороннього»”, - йдеться у дописі.

Автором сценарію та режисером фільму є Дмитро Томашковський, продюсеркою – Олена Дем’яненко.

Головні ролі виконали Анастасія Євтушенко і Даша Трегубова.

Згідно синопсису, команда з синхронного плавання зникла під водою в басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні пропала під час прийому ванни. Яким чином ці справи пов'язані і яке відношення до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспектору Глуховській, в кар'єрі якої немає жоодної не розкритої справи. А ще їй належить з'ясувати, хто вона насправді.

Як повідомлялося раніше, 6 жовтня Державне агентство України з питань кіно уклало з «Кінокомпанією Гагарін Медіа» контракт про надання проекту «Сторонній» державної фінансової підтримки розміром 10 млн грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 20 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-