Українець врятував кількох людей після смертельної ДТП у Польщі - ЗМІ

Українець врятував кількох людей після смертельної ДТП у Польщі - ЗМІ

Фото
Укрінформ
Громадянин України на ім’я Андрій після аварії, що сталася в неділю на північному заході Польщі і в якій загинули шість осіб, витягнув із палаючих автомобілів кількох людей, зокрема двох дітей.

Про героя-українця зі слів очевидців та врятованих осіб пише в понеділок польське видання Wp.pl.

"Мій автомобіль горів. Пан Андрій витягнув мене через вікно, оскільки я не могла вийти. Власне, цей чоловік рятував кого тільки міг", - повідомила одна з учасниць ДТП, котра опинилися в епіцентрі подій і в якої згорів автомобіль.

Як зазначають свідки цієї трагічної події, відразу після аварії українець вибіг з вогнегасником зі свого автомобіля і допоміг кільком постраждалим. Польські ЗМІ пишуть про щонайменше двох жінок і двох дітей, яких врятував громадянин України.

Як інформувало агентство, у районі міста Щецін на північному заході Польщі на автомагістралі A6 у неділю після опівдня зіткнулися сім автомобілів, і спалахнула пожежа. В результаті ДТП загинули шестеро осіб, ще 16 отримали травми, зокрема одна людина перебуває у тяжкому стані. Винуватцем аварії є водій вантажівки, який наїхав на автомобілі, що рухалися перед ним. В результаті аварії кілька автомобілів згоріли повністю.

Фото: wiadomosci.wp.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-