У Торонто відбувся благодійний марафон

У Торонто відбувся благодійний марафон "Діти Торонто - дітям України"

Фото, відео
Укрінформ
П'ятий благодійний марафон "Діти Торонто-дітям України" відбувся 9 червня у Торонто.

Про це повідомила у Facebook Таміла Карпик (Tamila Karpyk), член Наглядової ради некомерційної організації Fourth Wave Canada - одного з організаторів заходу.

«Дякуємо українській громаді Торонто та околиць! Ми дійсно щасливі, що змогли передати тепло наших сердець з Канади діткам в Україну! П'ятий благодійний марафон "Діти Торонто-дітям України", організований Fourth Wave Canada, Шкільною Радою Конґресу українців Канади. Відділ Торонто, #LATCA зібрав сотні діток, батьків та просто небайдужих, які долучились до нашої щорічної акції на підтримку дітей в Україні», - йдеться у повідомленні.

У рамках марафону пройшов концерт юних виконавців за участі школи вихованців танцю "Барвінок", школи танцю "Явір", юнацької капели бандуристів ім.В.Зелінської "Золоті струни", вокальної школи Сергія і Лариси Стільмашенків, музичної школи "Forte", ансамблю "Ехо", музичної студії "Artemyak Art-Music Studio", дитячого хору "Жайвір". Відбулися виставка-продаж картин, майстерня з виготовлення ляльки-мотанки, написання листів ровесникам в Україні, показ мод "Весна-Літо 2019"  від українських дизайнерів тощо.

Під час марафону відбувся збір іграшок, одягу, канцелярського приладдя та коштів.

«Волонтери одразу пакували посилки з одягом, взуттям, іграшками та шкільним приладдям. Вже за кілька тижнів подарунки отримають сотні дітей-сиріт, які приїдуть з різних куточків країни на літній табір у Ворохті (організований Help Us Help The Children (HUHTC), Волонтерський Рух "Меценати для Солдата" (Луцьк), Благодійний Фонд "Подоляни", ГО " Центр " Бебiко"", ГО "Нескорені духом-особи з інвалідністю" (Тернопільська обл.), Cпільнота АІС-Галичина з підтримки багатодітних родин та дітей-сиріт та ГО Об'єднання інвалідів “Дивенсвіт” (Львівська область), Товариство допомоги особам з інвалідністю "Турбота" (Шостка)», - зазначається у дописі.

Також подарунки надіслані адресно родинам загиблих Героїв війни на сході України у Тернопільській, Сумській, Харківській, Львівській, Закарпатській, Черкаській, Київській областях.

Фото: Fourth Wave Canada, Vira Zelinska Ukrainian Youth Bandura Capella "Zoloti Struny", 

Відео: Nadiya Yashan, Javier Aponiuk Sawicz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-