У Мінську показали етно-одяг  від українського бренду

У Мінську показали етно-одяг від українського бренду

Фото
Укрінформ
Показ колекції одягу українського бренду RUTA відбувся в Мінську за участі засновниці бренду, відомого українського дизайнера Людмили Бушинської.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Білорусі у Facebook.

«30 травня у Мінську за ініціативи Посольства України в Республіці Білорусь, в рамках спільного українсько-білоруського проекту «Україна. Етно-fashion», відбувся показ колекції одягу українського бренду RUTA за участі засновниці бренду, відомого українського дизайнера Людмили Бушинської».

Зазначається, що захід став першим показом колекції сучасного українського одягу в етнічному стилі на території Республіки Білорусь та підтримкою руху зі створення оптимального дизайну одягу з урахуванням впливу людини на навколишнє середовище і соціальної відповідальності Sustainable fashion (стійка мода).

У рамках заходу співорганізатором показу - громадською організацією «Білоруська палата моди» було також продемонстровано колекцію одягу білоруського бренду Historia Naturalis.

Гості показу мали можливість ознайомитися з колекцією старовинних українських рушників та одягу відомої представниці української громади Білорусі Галини Безбородько.

Фото: сторінка Посольства України в Республіці Білорусь у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-