Українську культуру представили на «Інтернаціональному дні» в Казахстані

Українську культуру представили на «Інтернаціональному дні» в Казахстані

Фото
Укрінформ
Українську літературу, мистецтво, видатні місця і кухню презентували днями у рамках  "Інтернаціонального дня" у міжнародній школі м.Нур-Султан.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Республіці Казахстан.

«У Міжнародній школі м.Нур-Султан (QSI International School Astana) відбувся щорічний «Інтернаціональний День», в якому взяли участь співробітники Посольства та члени їх сімей з метою просування іміджу України та популяризації української культури серед іноземців та дипломатичного корпусу, акредитованого в Республіці Казахстан», - йдеться у повідомленні. 

Українські дипломати поадрували присутнім дитячу пізнавальну літературу про український фольклор. Співробітники посольства також продемонстровали  український національний одяг та витвори мистецтва, здійснили інтерактивний туристичний екскурс видатними місцями України.

У ході заходу дорослі та малеча отримали нагоду скуштувати українські солодощі, взяти участь в українознавчій вікторині, присвяченій просуванню української мови та культури. Найкращі учасники отримали у подарунок українські дитячі книжки та  сувеніри.

А під час спільної ходи на шкільному параді гордо майорів український прапор.

Фото: сторінка Посольство України в Республіці Казахстан у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-