У Вінніпезі відбулася IV Всеканадська конференція українських вчителів

У Вінніпезі відбулася IV Всеканадська конференція українських вчителів

Фото
Укрінформ
IV Всеканадська конференція українських вчителів відбулася 23-25 травня у Вінніпезі.

Учасники заходу дякують за набутий досвід та можливість поділитися власними заннями, йдеться у Facebook.

«Подяка організаторам національної вчительської конференції у Вінніпезі за інформативні сесії, за надзвичайно тепле прийняття і чудово проведений час. Від імені делегації з Торонто дякуємо за те, що дали нам можливість навчитись нових методик викладання української мови і поділитись досвідом з освітянами Канади! До зустрічі в Оттаві у 2021 році!», - йдеться у дописі на сторінці Шкільної ради Конґресу українців Канади (відділ Торонто) у соцмережі.

У свою чергу, Норберт К.Іван (Norbert K. Iwan) повідомив, що це була перша Всеканадська конференція українських вчителів в історії Вінніпеґа. «Перша Всеканадська в історії Вінніпеґа. IV Всеканадська конференція українських учителів святкує 40-ліття Анґло-української двомовної програми (English-Ukrainian Bilingual Program)», - йдеться у дописі.

 Як повідомлялося на сайті Українське шкільництво в Канаді, на 23-25 травня у Вінніпезі було анонсовано Всеканадську конференцію українських освітян – 2019: «Святкування української спадщини через глобальні зв’язки».

«Українська культура та мова є яскравою частиною канадської мозаїки. Українські освітні програми були необхідними для збереження та зміцнення української ідентичності в Канаді. Ця конференція об’єднає українських освітян з усієї країни для обговорення важливих питань, пов’язаних із сучасними та майбутніми передовими досвідами навчання», - зазначили організатори конференції.

Подія «стане прекрасною нагодою обмінятися вчительським досвідом, стане платформою для плідних дискусій, можливостей для майбутньої співпраці, професійного розвитку та налагодження професійних контактів», - наголосили в оргкомітеті.

Фото: сторінка Шкільна Рада Конґресу Українців Канади, відділ Торонто у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-