Мирослав Левицький розпочинає концертний тур Португалією та Іспанією

Мирослав Левицький розпочинає концертний тур Португалією та Іспанією

Укрінформ
Український піаніст, композитор, засновник українського джаз-рокового гурту «Брати Блюзу» Мирослав Левицький розпочинає 17 травня концертний тур «In Piano» & «Elegant Dualism» & Португалією та Іспанією.

Про це йдеться в переданому Укрінформу анонсі.

Упродовж 17 травня - 2 червня музикант відвідає з концертами різні міста Португалії: Гімарайнш, Калдаш-да-Раїня, Порту, Алгарве, Сільвеш, Олян, Санта-Лузія, Алмада, Кашкайш.

Сьогодні Мирослав Левицький виступить у Trombone Jazz Bar у Фош-ду-Арелью в Португалії. «17 травня 2019 року у нашому Trombone Jazz Bar буде визначний музикант Мирослав Левицький. Початок о 22:00. Чекаємо на вас», - йдеться у повідомленні на сторінці події у Facebook.

Після Португалії тур продовжиться 5-6 червня в Іспанії у містах Сарагоса і Барселона, зазначається в анонсі.

Як відомо, Мирослав Романович Левицький - піаніст, композитор, продюсер, засновник і беззмінний керівник українського джаз-рокового гурту «Брати Блюзу», член (з 2007) австрійської спілки композиторів і музикантів - АКМ.

«Брати Блюзу» — український рок-джазовий гурт, заснований у 1992 році. Переможець (Ґран-прі) фестивалю «Червона рута» в Донецьку (1993). Гурт увійшов в історію як перша група зі Східної Європи, котра виступила на головній сцені фестивалю Сіґет в Угорщині. Це трапилося у 1998-му році.

Невдовзі до «Братів» прийшла слава одного з найпопулярніших музичних брендів не лише на теренах колишнього СРСР, а й у світі, що підтвердили гастролі у США, Канаді, Франції, Німеччині, Австрії, Польщі.

«Брати Блюзу» виходили на підмостки поруч з такими знаменитостями, як Goldie, Rammstein, Green Day, а також легендарною американською співачкою Патті Сміт (Patti Smith). 

За кордоном «Брати блюзу» набагато популярніші, ніж в Україні. Вони виступають у найпрестижніших залах провідних країн світу.

Останній альбом (2011) «Місто, яке ніколи не спить», випущений студією Jive Music у Відні(Австрія), отримав дуже багато ротацій на FM–радіо у США, Великій Британії, Франції, Німеччині, Італії, Австрії, Польщі, Японії тощо. 

Фото: сторінка In Piano & Elegant Dualism & у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-