Український балет в Дубаї подарував глядачам феєрію танцю та музики

Український балет в Дубаї подарував глядачам феєрію танцю та музики

Укрінформ
Балет «Спляча красуня» від Національного академічного театру опери та балету України ім.Т.Г.Шевченка показали у Дубайській опері.

Про це у четвер повідомило Посольство України в ОАЕ на  своїй сторінці у Facebook.

«Це була справжня феєрія танцю та музики! У період з 23 по 28 квітня у м. Дубай відбулися гастролі балетної трупи та оркестру Національного академічного театру опери та балету України ім.Т.Г.Шевченка», - йдеться у повідомленні.

26-27 квітня 2019 р. у Дубайській опері було показано балет «Спляча красуня» в постановці народного артиста України Віктора Литвинова. Гастрольний колектив на чолі з генеральним директором-художнім керівником Національної опери України Петром Чуприною складався зі 130 осіб, в тому числі 52 солістів та артистів балету, 58 артистів оркестру та ін.

Свою високу майстерність продемонстрували провідні солісти балетної трупи театру: народний артист України Денис Недак, заслужені артисти Наталія Мацак, Анастасія Шевченко, Олексій Потьомкін, Ян Ваня. Оркестром неперевершено керував головний диригент театру, народний артист України Микола Дядюра.

Виступ українських артистів був високо оцінений та отримав схвальні відгуки глядачів, театральних критиків та представників мас-медіа.

Зазначається, що з адміністрацією Дубайської опери було домовлено про продовження співпраці з Національним академічним театром опери та балету України ім.Т.Г.Шевченка в майбутньому. «Тож сподіваємось побачити на сцені дубайської опери ще не одну виставу наших надзвичайно талановитих артистів», - зазначили у диппредставництві.

Фото: opera.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-