Перший урок в українській школі в Ірані присвятили Великодню

Перший урок в українській школі в Ірані присвятили Великодню

Фото
Укрінформ
Перший урок в українській школі вихідного дня, яка офіційно відкрилася 26 квітня при Посольстві України в Ірані, присвятили історії і традиціям Великодня.

Про це йдеться на сторінці диппредставництва у Facebook.

«26 квітня відбулося відкриття школи вихідного дня при Посольстві України в Ірані. Під час першого уроку дітям розповіли про історію та традиції свята Великодня, провели майстер-клас із виготовлення писанок та пасхального декору, тематичну виставку малюнків», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що школа вихідного дня для дітей громадян України буде працювати по п’ятницях. Основним напрямком передбачається викладання української мови та літератури для молодшої школи і консультації для середньої та старшої школи. Для дошкільнят проводитимуться веселі пізнавальні уроки та уроки творчості.

Повідомляється, що школа повністю забезпечена навчальними матеріалами: зошитами, підручниками, посібниками, альбомами для творчості.

У перспективі планується розширення категорії учнів. Зокрема, до навчання будуть запрошені діти, що є громадянами України, але батьки яких не є такими. Згодом у планах школи - залучення дітей-іноземців, які бажають вивчати українську мову.

Про докладніший розклад роботи школи інформуватимуть додатково.

Як повідомляв Укрінформ, Посольство України в Тегерані 23 квітня оголосило про відкриття при диппредставництві української бібліотеки і постійно діючої школи вихідного дня.

Зазначалося, що наразі бібліотеку укомплектовано близько 400 книжок різної тематики: дитяча, художня, історична, навчальна та інша література. Наповнення бібліотеки триватиме.

Постійно діюча школа вихідного дня запрошує на заняття у першу, другу і третю п’ятницю кожного місяця. У навчальний день передбачається 2 уроки.

Перелік книг і розклад роботи школи буде оголошено додатково.

Фото: сторінка Embassy of Ukraine in the Islamic Republic of Iran у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-