Українські художники беруть участь у мистецькому проекті в Стамбулі

Українські художники беруть участь у мистецькому проекті в Стамбулі

Фото
Укрінформ
Сім відомих українських митців беруть участь у першому мистецькому проекті Istanbul Artist Residency у Стамбулі.

Про це повідомляється на сторінці Генерального Консульства України в Стамбулі у Facebook

«Нині в Стамбулі, за підтримки Генерального Консульства України в Стамбулі та у партнерстві з турецькою компанією Denkar, очолюваною Халілем Ібрагімом Чавушоглу, вперше в історії відбувається Istanbul Artist Residency. Резиденція надає художникам можливість протягом 10 днів жити та працювати в одному з найвражаючих міст світу – Стамбулі», - йдеться  у повідомленні.

Зазначається, що до проекту залучені 7 відомих українських художників, які працюють в різних стилях та техніках: Сергій Савченко, Лілія Студницька, Денис Струк, Юрій Коваль, Андрій Роік, Ольга Заремба, Юрій Савтер. 

Як зазначається, метою Резиденції і проекту загалом є не лише експонувати твори художників в Стамбулі, а й надати митцям можливість створювати свої роботи саме в цьому місті. 

Після 10 днів роботи твори художників будуть представлені на виставці в Akaretler 39, яка триватиме з 26 квітня по 2 травня. 

Резиденція відкрита для відвідувачів і кожен, хто бажає, може відвідати майстерню-студію, де художники створюють свої твори.

Куратор виставки – Поліна Сьомочкіна (Polina Siomochkina).

Фото: сторінка Генеральне консульство України в Стамбулі /Ukrayna İstanbul Başkonsolosluğu у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-