СКУ шукає волонтерів для спостереження за другим туром президентських виборів в Україні

СКУ шукає волонтерів для спостереження за другим туром президентських виборів в Україні

Укрінформ
Світовий Конґрес Українців  (СКУ) шукає додаткових волонтерів, які бажають долучитися до Міжнародної місії СКУ зі спостереження  за виборами 2019 р. в Україні (Місії СКУ) під час другого туру президентських виборів.

Про це йдеться на сайті СКУ.

«Щоб забезпечити вільний і демократичний виборчий процес 21 квітня 2019 р., СКУ закликає додаткових волонтерів до участі в роботі Місії СКУ. Якщо Ви є громадянином іншої держави, ніж Україна (за винятком Російської Федерації), проживаєте в Україні або бажаєте приїхати в Україну чи в одне з дипломатичних представництв України за кордоном, - ми закликаємо Вас до участі в роботі Місії СКУ. У цей критичний для української демократії час Ваша активна участь допоможе українському народові вільно висловити свою думку в процесі прозорого і демократичного голосування», - зазначається у повідомленні.

Для того, аби стати короткотерміновим спостерігачем від СКУ під час президентських виборів в Україні або в одному з її дипломатичних представництв за кордоном, охочим пропонується заповнити відповідні анкети, доступні на веб-сайті СКУ, та надіслати їх на elections@ukrainianworldcongress.org не пізніше 12-го квітня 2019 р.

Читайте також: Порошенко обіцяє у разі своєї перемоги взяти молодь у команду

Нагадується, що Міжнародна місія Світового Конґресу Українців зі спостереження  за виборами 2019 р. в Україні (Місія СКУ) у складі 219 короткотермінових спостерігачів із 16 країн успішно завершила спостереження за першим туром президентських виборів, який відбувся 31 березня 2019 р., і дійшла висновку, що виборчий процес відповідав міжнародним стандартам проведення демократичних виборів.

Місію СКУ очолює попередній Президент СКУ Евген Чолій. Заступником голови Місії є віце-президент СКУ Андрій Футей, а головним спостерігачем – попередній віце-президент СКУ Петро Штик. 

Другий тур голосування на президентських виборах в Україні відбудеться 21 квітня 2019 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-