Українці у Сіднеї та Нью-Йорку навчаються вмінню великодньої випічки

Українці у Сіднеї та Нью-Йорку навчаються вмінню великодньої випічки

Фото
Укрінформ
Майстер-класи з випікання пасок розпочалися у Сіднеї та Нью-Йорку.

Про це повідомляється на сторінках подій у Facebook.

«Цієї суботи ми розпочинаємо нашу підготовку до Великодня практичним заняттям з випікання пасок», - зазначається у повідомленні від осередку Спілки української молоді у Сіднеї (CYM Sydney) у Facebook.

Повідомлялося, що під час майстер-класу випікатимуть паски також для членів української громади поважного віку. Ці пасочки роздаватимуть на  Великдень. Результатом практичного заняття стали рум’яні пасочки, і кожен учасник  міг забрати із собою 2 штуки.

Організатори заходу також збирали гроші на благочинність.

 Майстер-клас із великодньої випічки «Українські великодні традиції» пройде 6 квітня у Нью-Йорку. Організатором виступив Український музей, йдеться на сторінці події у Facebook.

«Упродовж заняття учасники дізнаються про українські великодні традиції та візьмуть участь у випіканні традиційних пасок», - йдеться у повідомленні.

Майстер-клас проводитиме Любов Волинець.

Зазначається, що програми з освіти та традиційного мистецтва в Українському музеї мають підтримку Нью-Йоркської державної ради з мистецтва (New York State Council on the Arts) та губернатора штату Ендрю Куомо (Andrew Cuomo), а також  законодавчого органу штату Нью-Йорк (New York State Legislature).

Повідомляється також, що фільми та програми з традиційного мистецтва від Українського музею частково підтримуються державними фондами Департаменту культури Нью-Йорка у партнерстві з міською радою.

Фото: сторінки CYM Sydney, Ukrainian Museum‎ - у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-