Українська танцівниця розповіла про зйомки у фільмі «Дамбо» Тіма Бертона

Українська танцівниця розповіла про зйомки у фільмі «Дамбо» Тіма Бертона

Фото
Укрінформ
Українська танцівниця і хореограф Дарі Малікова знялася в ролі циркової артистки у фільмі режисера Тіма Бертона «Дамбо». 

Вона розповіла про зйомки і поділилася фотографіями робочого процесу, повідомляє НВ Style.

«Я витягла свій щасливий квиток і стала частиною цієї казки! Я була задіяна в знімальному процесі 1,5 місяця. І можу сказати, що це каторжна праця великого механізму людей. Щоранку о 5:30 я вже була на гримі, а в готель поверталася до 20:00. Весь час знаходишся в костюмі, який не можна поправляти або знімати. Постійно на ногах, і навіть зручне взуття перетворюється на кайдани. Але, незважаючи на труднощі, я насолоджувалася процесом», - розповіла Малікова.

За її словами, в павільйоні під Лондоном було побудоване ціле місто з будинками, вулицями, алеями. Там же розміщувався спеціально зведений цирк з великою ареною, залою для глядачів і гримерками.

 «Коли працюєш на одному майданчику з такими акторами як Єва Грін, Колін Фаррел, Майкл Кіттон - мурашки по шкірі. Брати участь в творчому процесі, слухати, виконувати завдання від Тіма Бертона - одне натхнення і велика честь. Він - геній, який вічно витає в хмарах», - додала Малікова.

Нагадаємо, навесні 2017 року понад 50 артисток, в тому числі представники Національного цирку України, пройшли кастинг і взяли участь в зйомках ремейка мультфільму «Дамбо».

Дамбо (Dumbo) — майбутній американський фантастичний сімейний фільм режисера Тіма Бертона. Фільм знято на основі однойменного діснеєвського мультфільму 1941 року. Прем'єра в Україні запланована на 28 березня 2019 року.

Фото: Master Management

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-