В Осло запрошують на Великодню майстерню з писанкарства

В Осло запрошують на Великодню майстерню з писанкарства

Укрінформ
Великодня майстерня з писанкарства "Писанки. Кольори українських традицій" відбудеться в Українській школі «Еллісів» в Осло 6 квітня.

Про це повідомляється на сторінці школи у Facebook.

«Українська школа «Еллісів» в Осло при ГО "Український культурно-освітній Центр у Норвегії" запрошує до нашого традиційного майстер-класу з писанкарства для дітей та юнацтва під керівництвом досвідченої майстрині пані Катерини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники майстер-класу навчатимуться розписувати писанку у традиційній техніці за допомогою воску та писачка, а також дізнаються про символізм обраного орнаменту.

Організатори заходу нагадують, що розмальовувати писанки навесні - це стародавня народна традиція. «Писанка – символ народження нового життя, пробудження природи, сонця. Кожний її орнамент несе в собі глибоке значення. Декорована писанка стане чудовим подарунком на свята, а також оберегом та прикрасою у вашому домі», - йдеться у повідомленні.

Вартітьс участі у майстер-класі – 50 крон. Для учнів, батьків, учителів Української школи «Еллісів» в Осло – безкоштовно.

Читайте також: Квітень стане місяцем української культури у турецькій Анкарі

«Усі необхідні матеріали ви отримаєте на місці. Із собою візьміть заздалегідь видуті яйця та гарний весняний настрій! А ще всі приносимо щось до солодкого столу, перекусимо і поспілкуємось у приємному товаристві. Завітайте до нашої великодньої майстерні!», - запрошують організатори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-