4-річна українка з Норвегії - призерка Всеукраїнського конкурсу з творчості Лесі Українки

4-річна українка з Норвегії - призерка Всеукраїнського конкурсу з творчості Лесі Українки

Відео
Укрінформ
Вихованка Української школи "Еллісів" в Осло Каріна Івченко отримала Гран-прі V Всеукраїнського (ХV Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж "Змагаймось за нове життя!", присвяченого Лесі Українці.

Дівчинка продекламувала вірш «Вишеньки», повідомляється на сторінці школи у Facebook.

«Щиро вітаємо нашу  маленьку ученицю з першою величезною перемогою! Конкурс «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці. Декламація: Каріна Івченко, 4 роки, Осло, Норвегія - Гран-прі! 1 місце», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається на сайті конкурсу, усіх переможців, хто посів перші місця, запрошують на урочиту церемонію нагородження, яка відбудеться 6 квітня 2019 року в місті Чернівці за адресою: Чернівецька обласна філармонія ( пл. Філармонії 10). Початок реєстрації з 10:00. Переможцям, що посіли 2,3 місця та нагороджені Подякою, відзнаки будуть надіслані поштою.

У списку призерів - кілька десятків дітей та студентів.

В оргкомітеті фестивалю-конкурсу привітали переможців і побажали всім учасникам «творчого натхнення й наснаги на шляху свого інтелектуального зростання разом з творчістю Лесі Українки». Учителям, викладачам, батькам, які долучалися до підготовки  молоді, зичать терпіння й глибокої віри в перспективу закладених у конкурсі ідей.

Відео: Українська школа "Еллісів", Осло, Норвегія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-