У Словенії, Йорданії та ПАР приєдналися до ­флешмобу «жовто-блакитний кораблик»

У Словенії, Йорданії та ПАР приєдналися до ­флешмобу «жовто-блакитний кораблик»

Фото
Укрінформ
Співробітники дипломатичних представництв України у Словенії, Йорданії та ПАР приєдналися до ­флешмобу «Жовто-блакитний кораблик - на ялинку».

Про це повідомляється на офіційних інтернет-сторінках дипустанов.

«Закликаємо звільнити всіх українських військовополонених, незаконно затриманих РФ у листопаді ц.р., яка, порушуючи норми міжнародного морського права, реалізувала черговий акт збройної агресії проти України в акваторії Азовського моря», - йдеться у повідомленні пресс-служби Посольства України у Любляні.

У Посольстві України в Любляні
У Посольстві України в Любляні

«На знак солідарності із захопленими Росією в полон українськими моряками колектив Посольства України в Йорданії прикрасив приміщення дипустанови жовто-блакитними корабликами. Закликаємо усіх небайдужих долучитися до ініціативи та прикрасити такими корабликами свої оселі та новорічні ялинки, і, таким чином, підтримати наших моряків», - йдеться у повідомленні пресс-служби Посольства України у Аммані.

У Посольстві України в Аммані
У Посольстві України в Аммані

Читайте також: Українці з усього світу приєднуються до флешмобу на підтримку полонених моряків

«Дорогі українці та друзі нашої країни! Давайте підтримаємо наших моряків, які перебувають сьогодні в полоні країни-агресора, прикрасивши наші святкові ялинки жовто-блакитними корабликами та розмістимо їх зображення в соціальних мережах. Це буде проявом солідарності з тими, хто не може відзначати новорічні свята разом зі своїми родинами і друзями. Це посилюватиме нашу спільну віру у перемогу!», - йдеться у віповідній заяві Тимчасового повіреного у справах України в Південно-Африканській Республіці (ПАР) Любові Абравітової на  сайті дипустанови. Дипломат закликала приєднатися до дітей співробітників Посольства України у ПАР, які  зробили свій маленький внесок у флеш-моб.

У Посольстві України в ПАР
У Посольстві України в ПАР
Читайте також: Українці в Угорщині приєднались до флешмобу «жовто-блакитний кораблик»

Фото: сайти Посольств України у Словенії, Йорданії, ПАР;  Житомирська ОД

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-