ADRIA ART FEST 2018 представив українську музику в Словенії

ADRIA ART FEST 2018 представив українську музику в Словенії

Фото
Укрінформ
У словенському місті Рімске Топліце відбувся заключний Гранд-концерт Міжнародного мистецького проекту ADRIA ART FEST 2018 за участі українських виконавців.

Про це повідомляється на сайті Посольства України в Словенії.

«Присутні мали нагоду насолодитися виконанням класичних і українських композицій викладачами та вихованцями Київської музичної школи. Захід став гарним майданчиком для популяризації української культури за кордоном, а також сприятиме у подальшому створенню відповідного підґрунтя для розвитку міжнародних контактів та зміцненню творчих зв'язків», - йдеться у повідомленні.

Посольство України висловило вдячність організаторам та учасникам Міжнародного мистецького проекту ADRIA ART FEST 2018 за гідне представлення української культури в Словенії.

Читайте також: У Любляні показали фільм про політв'язня Сенцова

Зазначається, що реалізація проекту відбулася під патронатом Міністерства культури України та Почесного консула України в Словенії Санді Брезовніка.

Організаторами проекту виступили International academy S.P.E.K.T.R. Science, Production, Education, Culture, Tourism, Research (Slovenia), Туристична компанія «Сонячна Долина» (Україна). Співорганізатори проекту - дирекція Rimske Terme і Terme Krka.

Фото: сайт Посольства України в Словенії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-