Британські дипломати зіграли відому українську колядку до прийдешніх свят

Британські дипломати зіграли відому українську колядку до прийдешніх свят

Відео
Укрінформ
Співробітники Посольства Великої Британії в Україні заспівали відому українську колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю».

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці диппредставництва.

«Посольство Великої Британії підготувало вокально-інструментальне привітання до прийдешніх свят – співробітники посольства зіграли на музичних інструментах та заспівали відому українську колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю», - зазначається у повідомленні.

«Після нашого танцювального привітання до Дня Незалежності, яке дуже тепло сприйняли українці, ми вирішили показати інші таланти співробітників дипломатичної місії. Віддаючи шану українським традиціям, презентуємо наше виконання відомої колядки», - зазначили у прес-службі посольства.

У процесі підготовки з’ясувалося, що чимало дипломатів грають на різноманітних музичних інструментах, а також люблять співати. Посол Джудіт Гоф, яка у відео грає на трикутнику, зазначила, що традиція співати колядки існує також у Великій Британії, однак вона долучилася до виконання української колядки вперше.

Зйомка проходила на сцені Будинку звукозапису Українського радіо у Києві. Відео зняте у вертикальному адаптованому під мобільні телефони форматі.

Посол Джудіт Гоф та посольство Великої Британії в Україні привітала українців з прийдешніми різдвяними та новорічними святами та побажала щасливого 2019 року! 

Відео: Фейсбук-сторінка диппредставництва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-