Вихованці школи українознавства у США отримали подарунки до Миколая

Вихованці школи українознавства у США отримали подарунки до Миколая

Фото
Укрінформ
Українські дипломати в США привітали учнів та педагогів школи українознавства ім. Тараса Шевченка з Днем святого Миколая.

Про це повідомляє Посольство України в США.

«Посол України в США Валерій Чалий з дружиною Людмилою Мазукою, співробітниками Посольства відвідали школу українознавства ім. Тараса Шевченка (в якій навчаються діти з м.Вашингтон, шт.Меріленд та Вірджинія), щоб привітати вчителів та учнів із святом Святого Миколая», - йдеться у повідомленні.

Посол щиро подякував Директору школи Олегу Врецьоні та всьому викладацькому складу школи за нагоду зібратися і відзначити Свято Миколая разом в українському колі. Дипломат закликав  маленьких учнів школи й надалі продовжувати цікаву мандрівку стежкою знань задля збереження своєї мови, культури та історії.

На честь свята Валерій Чалий і Людмила Мазука передали школі подарунки від Посольства України в США та поспілкувалися з учнями та вчителями школи українознавства, а також з іншими гостями заходу.

Керівник дипустанови також привітав українців Америки з історичною подією - створенням Автокефальної Помісної Православної Церкви України.

Фото: Фейсбук-сторінка Посольства України в США

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-