Українська діаспора подякувала Канаді за допомогу у розвитку демократії

Українська діаспора подякувала Канаді за допомогу у розвитку демократії

Укрінформ
Українська діаспора вдячна уряду Канади за допомогу Україні у сфері розвитку демократії та протистоянні російській агресії.

Про це заявила перший віце-президент Конгресу українців Канади Олександра Хичій, коментуючи виділення Канадою 24 млн дол. на моніторинг за виборами в Україні та ряд інших ініціатив у сфері розвитку демократії.

“У той час коли Україна постає перед загрозою дедалі сильнішої російської агресії та втручання, провідна роль Канади у підтримці України є дуже важливою. Конгрес українців Канади висловлює вдячність уряду за взяті учора зобов’язання”, - сказала Хичій.

Читайте також: Трюдо заперечує політичну мотивацію затримання головного фінансиста Huawei

Вона наголосила, що виділена Канадою допомога матиме вагомий вплив на становлення України як демократичної держави. “Анонсовані урядом Канади ініціативи матимуть вплив на забезпечення вільних та чесних виборів в Україні, а також на підтримку українського демократичного розвитку”, - зазначила перший віце-президент Конгресу.

Як повідомлялося, у четвер Канада оголосила про виділення до 24 млн дол. на організацію моніторингу за виборами в Україні, досягнення гендерної рівності та покращення урядування. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-