У Парижі українці та французи протестували проти російської агресії в Україні

У Парижі українці та французи протестували проти російської агресії в Україні

Фото
Укрінформ
У Парижі відбулася акція проти агресії Росії в Україні з вимогою звільнення українських моряків, захоплених в Азовському морі, а також усіх інших політичних в'язнів Кремля.

У маніфестації, що пройшла в центрі французької столиці, взяли участь представники української громади у Парижі, дипломати, друзі України у Франції та в Європі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Привертаючи увагу французьких політичних та громадських кіл до акту військової агресії РФ в Азовському морі, активісти представили три паперові кораблики, які символізують захоплені російськими піратами від ФСБ українські військові катери та судно.

Активісти вимагали негайного звільнення українських військових моряків, а також усіх громадян України, які протиправно ув'язнені російським режимом.

Окремо наголошувалося на долі протиправно засудженого та ув'язненого журналіста Романа Сущенка, який був власним кореспондентом Укрінформу в Парижі.

Серед інших вимог учасників акції – запровадження проти Росії додаткових санкцій та притягнення кремлівського режиму до міжнародної кримінальної відповідальності.

Фото: Андрій Лавренюк, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-