В Йорданії нагородили учасників мовного конкурсу імені Шевченка

В Йорданії нагородили учасників мовного конкурсу імені Шевченка

Фото
Укрінформ
Посольство України в Йорданії нагородило представників української діаспори відзнаками різного ступеня за участь у Міжнародному проекті-конкурсі "Тарас Шевченко єднає народи".

Урочистий захід відбувся за участі співробітників установи та українсько-йорданської громади, повідомляє прес-служба українського диппредставництва в Аммані.

"Дипломами І та ІІІ ступенів Міністерства освіти та науки за участь у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка Послом України в Йорданії Сергієм Паськом були нагороджені учні ГО "Українська Хата в Йорданії" Мохаммад Абу Ейд та Дана Саляме відповідно", - йдеться у повідомленні.

Також дипломи ІІ ступеня конкурсу в номінації "Відеоформат читаної та співаної поезії Тараса Шевченка" отримали Вікторія Бричкова-Абу Кадум за текст пісні "Ой, Кобзарю", Надія Аджарме, презмдент української громади "Українська Хата в Йорданії" Ольга Завидняк-Отум, Влада Лагода і гурт "UA Kids".

Крім того, почесною грамотою була нагороджена Галина Абу Фарез за вагомий внесок у розвиток українсько-йорданських відносин, популяризацію української культури і традицій, активну життєву позицію, патріотизм та плідну співпрацю з українською дипмісією в Аммані.

"Українська Хата в Йорданії" та Посольство України в Йорданії також відзначили подяками мовного конкурсу за активну участь у його підготовці та проведенні. 

Фото: jordan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-