Українців Сіднея та Мельбурна кличуть на зустріч з Уляною Супрун

Українців Сіднея та Мельбурна кличуть на зустріч з Уляною Супрун

Укрінформ
Союз українських організацій Австралії (СУОА) ініціює громадську зустріч з виконувачем обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляною Супрун у рамках її візиту до Австралії.

Відповідне повідомлення організація розмістила на своїй сторінці у Facebook.

“Чудова нагода зустрітися з одним із ключових реформаторів української системи охорони здоров’я доктором Уляною Супрун... Якщо ви не знаєте, хто така Уляна, це буде чудова нагода зібратися та дізнатись про цю народжену в Америці українську жінку та її шлях до реформування охорони здоров’я в Україні. 11 липня 2015 року Президент Петро Порошенко надав громадянство Уляні та її чоловіку Марку, зазначивши, що їхні зусилля рятують тисячі життів”, - йдеться в оголошенні.

Планується, що Супрун, яка перебуватиме в Австралії з робочим візитом, проведе дві зустрічі з громадами українців - 9 листопада у Сіднеї та 11-го - у Мельбурні. Зустрічі відбудуться в Українському громадському центрі в Ессендоні у Мельбурні та Домі молоді у Сіднеї.

Очікується, що Супрун розповість українській громаді Австралії про перебіг медичної реформи в Україні, а також обговорить можливу підтримку з боку австралійського українства, зокрема програму “Захист патріотів”.

Серед іншого в.о. міністра охорони здоров'я візьме участь у відкритті виставки, присвяченій Голодомору 1932-33 років в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-