У ПАР відзначили важливу роль української громади у протидії агресії Росії

У ПАР відзначили важливу роль української громади у протидії агресії Росії

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Євген Чолій на зустрічі з представниками посольства України в Південно-Африканській Республіці відзначили важливу роль української громади у Кейптауні в протистоянні російській агресії.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці української дипустанови у ПАР.

"Зустріч (Євгена Чолія - ред.) зі співробітниками посольства була присвячена ролі світового українства у боротьбі з російською гібридною агресією. Була відзначена позитивна роль громадських організацій, зокрема і Ukrainian Association in South Africa (Українська асоціація в ПАР) в позитивному позиціонуванні нашої держави за кордоном після Майдану, та ефективності спільних зусиль держави та мережі українських громад у світі у боротьбі з російською пропагандою", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що під час зустрічі Чолій наголосив на тому, що Україна, виконуючи роль форпосту у протистоянні російській агресії, захищає не лише власний суверенітет, а й західні демократії.

У рамках візиту президента СКУ до ПАР він проведе зустріч з українською громадою, яка відбудеться у неділю, 4 листопада, о 12 годині в приміщенні Посольства України.

Фото: Фейсбук посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-