Посольство в Австралії подякувало діаспорі за підтримку українських “нескорених” у Сіднеї

Посольство в Австралії подякувало діаспорі за підтримку українських “нескорених” у Сіднеї

Документ
Укрінформ
Посольство України в Австралії опублікувало лист-подяку українській громаді Зеленого континенту за підтримку, надану українській команді ветеранів під час “Ігор нескорених” у Сіднеї.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на ФБ-сторінку української дипустанови.

“Завдяки вам український національний проект на “Іграх нескорених” у Сіднеї став успішним у всіх вимірах. Завдяки вашій щирій та емоційній підтримці, наша команда не лише чудово виступила, а й змогла пройти реальний курс реабілітації. Завдяки партнерству з вами, Посольству вдалося вивести на новий рівень українсько-австралійські відносини у різних сферах.

Від імені Української держави, членів команди та від кожного представника нашої дипустанови щиро дякуємо вам за підтримку, партнерство та дружнє ставлення”, - йдеться у зверненні посольства.

Особливу подяку українська дипустанова в Австралії висловила керівництву та членам Громадського координаційного комітету з підтримки української команди на “Іграх нескорених” на чолі з Даркою Сенько, координаторам зв’язків між українськими спортсменами та австралійськими організаторами Петру Кобрину і Миколі Матіюку, голові СУОА Стефану Романіву, почесному консулу України в Сіднеї Ярославу Думі.

Також у листі-подяці відзначили спонсорів, волонтерів, фотографів та усіх представників громади, які приходили підтримати нашу команду протягом змагань.

“Пам'ятаєте, що просила у нас команда, вирушаючи до Австралії? - Щоб на трибунах був синьо-жовтий прапор. Завдяки кожному з вас ми зробили це.

Пам'ятаєте, про що просило вас посольство? - Максимально використати цю нагоду, щоб розповісти про ситуацію в Україні. З вашою підтримкою нам це вдалося”, - відзначається у листі-подяці.

За інформацією Посольства України в Австралії, такою підтримкою, яку мала українська національна збірна, могли похвалитися хіба що господарі змагань - австралійці.

Як повідомляв Укрінформ, українська збірна завершила свої змагання на “Іграх нескорених” 2018 у Сіднеї, завоювавши 20 медалей - 7 золотих, 10 срібних та 3 бронзові.

Друге фото: Посольство України в Австралії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-