Діаспора закликає Туніс скасувати візи для українців

Діаспора закликає Туніс скасувати візи для українців

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців Євген Чолій закликав владу Туніса запровадити безвізовий режим подорожей для громадян України.

Про це по завершенні візиту Євгена Чолія до Туніса розповіли у прес-службі СКУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Євген Чолій закликав Голову групи дружби з Україною парламенту Тунісу  до відкриття консульства Тунісу в Києві та запровадження безвізового режиму для українців, котрі подорожують до Тунісу, оскільки це сприятиме розвитку туризму в країні”, - розповіли у прес-службі.

Читайте також: Українська діаспора закликала Канаду підтримати Україну перед виборами

Окрім цього, Чолій також закликав владу Тунісу усіляко розвивати міждержавні відносини із Україною. “Президент СКУ поінформував про процеси реформ в Україні та заохочував  до зміцнення політичних та економічних відносин між двома країнами”, - наголосили в українській організації.

Під час перебування у столиці країни, Чолій також поспілкувався із активом української громади Тунісу й привітав створення нового об’єднання українців “Берегиня”. “Світовий конгрес українців вітає новозареєстровану громадську організацію закордонних українців “Берегиня” і розраховує на продуктивну та тісну співпрацю з нею в майбутньому”, - заявив Чолій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-