Українську короткометражку нагородили на кінофестивалі в Йорданії

Українську короткометражку нагородили на кінофестивалі в Йорданії

Укрінформ
Фільм "Вигнанець" ("The Outcast") українського режисера Ігоря Парфьонова отримав премію за найкращу музику на конкурсі короткометражних фільмів у рамках VI Йорданського міжнародного кінофестивалю.

Церемонія нагородження відбулася 12 вересня у Королівському культурному центрі в Аммані, повідомляє офіційний сайт Посольства України в Йорданії.

"Стрічка українського режисера Ігора Парфьонова під назвою "The Outcast" про нелегкий вибір людини, в руках якої опинилося життя немовляти, виграла у номінації за найкращу музику", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у дипустанові, нагороду у вигляді золотої статуетки "Петра" отримав Посол України в Йорданії Сергій Пасько, який потім передасть її переможцю.

Додамо, що Йорданський міжнародний кінофестиваль проходив з 6 по 12 вересня в Аммані. Протягом п’яти конкурсних днів професійне журі переглянуло та оцінило понад 20 фільмів із різних куточків світу, у тому числі, дві стрічки з України.

Конкурс включав вісім номінацій: найкращий фільм, режисура, актор / акторка, сценарій, операторська робота, монтаж, музика та найкращий йорданський фільм. 

Нагадаємо, документальний фільм "Міф" про оперного співака Василя Сліпака визнали найкращим на фестивалі документального кіно Figueira Film Art Festival, який відбувся 1 вересня в Португалії.

Фото: jordan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-