Молодь діаспори та України збереться у Києві на Конґрес СКУМО і Форум української молоді

Молодь діаспори та України збереться у Києві на Конґрес СКУМО і Форум української молоді

Укрінформ
На прикінці серпня Свiтoвий Конґрес Украïнських Молoдiжних Органiзацiй організовує Другий Конґрес СКУМО і Форум української молоді діаспори "Київ 2018" (ФУМД), в якому, зокрема, візьмуть участь представники української молоді діаспори та України.

Про це повідомляє Світ UA.

"27-29 серпня у місті Києві Свiтoвий Конґрес Украïнських Молoдiжних Органiзацiй організовує Другий Конґрес СКУМО і Форум української молоді діаспори "Київ 2018" (ФУМД), в якому візьмуть участь представники української молоді діаспори та України, представники влади, міністерств та відомств, які співпрацюють з молоддю та діаспорою, гості з понад тридцяти країн світу", - йдеться  у повідомленні.

З 27 по 29 серпня 2018 року відбуватиметься офіційна частина Форуму – 2-й Конґрес СКУМО, – в рамках якого пройдуть пленарні засідання, засідання конґресових комісій, робота у секціях, тематичні сесії, панельні дискусії, які допоможуть визначити стратегічні напрямки діяльності, обрати нове керівництво СКУМО.

На офіційному відкритті, що відбудеться 27 серпня, участь візьмуть мoлoді лідери та активна мoлoдь з української дiаспoри та України, представники Світового та Европейського Конґресу Українців, інших діаспорних організацій, керівництво держави, дипломатичний корпус, духовенство, євродепутати, представники державних інституцій, пoлiтичні, громадські та культурні дiячi Украïни.                                                             

Протягом всього часу проведення ФУМД заплановано культурну програму, яка репрезентуватиме українську культуру та мистецтво.

Зазначається, що захід відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Участь у Форумі можлива за наявності відповіді-підтвердження від організаторів. Пріоритет надаватиметься представникам організацій та інституцій, які мають найкращу практику ведення своєї діяльності на благо України та співпраці з діаспорою.                              

Організатори просять якнайскорше надсилати пропозиції та побажання щодо програми форуму на електронну адресу: fumd@skumo.org.                                                                    

Реєстрація участі: http://fumd.skumo.org. 

Фото: Світ UA 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-