Руслана представила прем’єрну пісню українській громаді Португалії

Руслана представила прем’єрну пісню українській громаді Португалії

Відео
Укрінформ
Українська співачка Руслана, переможниця конкурсу Євробачення-2004, представила українській громаді Португалії прем’єрну пісню, яку вона виконає сьогодні під час свого шоу на одній з центральних площ Лісабона.

Виступ відбувся на території одного з найстаріших монастирів країни Convento dos Capuchos - Монастирі капуцинів, заснованому в 1560 році, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Convento dos Capuchos – це фактично релігійний заклад, частково перетворений на культурний. Тут проводяться різноманітні культурні заходи, зокрема нинішній концерт. Він присвячений Євробаченню", - розповіла Укрінформу Надзвичайний та Повноважний Посол України у Португалії Інна Огнівець.

 "Це нова пісня, вона має особливу енергетику. Це нова музика. Це те, що раніше передавали в Україні з покоління в покоління. Тепер маємо зробити так, щоб весь світ почув", - сказала Руслана перед виступом.

У концерті також взяли участь оперна співачка, українка, виконавиця Лісабонської опери Лариса Савченко та дитячий колектив українського танцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-