У Тбілісі відкрилася виставка картин та фотографій українських мисткинь

У Тбілісі відкрилася виставка картин та фотографій українських мисткинь

Фото, відео
Укрінформ
У тбіліському музеї відкрилася виставка картин Одарки Дьома-Пісної та фотографій Катерини Кіпер під назвою "Україна та Грузія. Цінність в наших традиціях".

Про це йдеться на Facebook-сторінці Посольства України в Грузії.

"12 квітня 2018 року в Музеї історії м.Тбілісі в рамках заходів, присвячених 100-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною та Грузією, відбулося відкриття виставки картин Одарки Дьома-Пісної та фотографій Катерини Кіпер під назвою "Україна та Грузія. Цінність в наших традиціях", - повідомили у дипустанові. 

Експозиція триватиме до 22 квітня.

Як відомо, українська художниця Одарка Дьома-Пісна стала однією із 50 кращих художниць світу в 2018 році за версією міжнародного каталогу Woman’s essence. Таке визнання вона отримала вдруге.

Мисткиня народилася у місті Умань Черкаської області. Після закінчення Київського університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “українська мова, література та фольклор”, народила доньку Злату і пішла в декрет. Відтоді, вже близько 5 років будує кар’єру художника.

Не зважаючи на світове визнання, Одарка продовжує проживати в Умані, багато зусиль докладає культурному розвитку рідного міста, разом зі своєю колегою Катериною Кіпер постійно займається благодійністю.

Нагадаємо, на реабілітацію до Грузії відбули п’ятнадцять військовослужбовців Збройних Сил України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-