В Баку провели українські вечорниці

В Баку провели українські вечорниці

Фото
Укрінформ
Різдвяною піснею "Щедрик" відкрився вечір української пісні та поезії "Українські вечорниці 2017" в столиці Азербайджану.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Азербайджані.

"23 грудня 2017 р. у м.Баку відбулись Українські вечорниці. Зазначений захід був організований Українським конгресом Азербайджану під керівництвом Ю.Осадченка та українською громадою імені І.Франка у місті Сумгаїт під керівництвом Т.Мусаєвої за підтримки Посольства України в Азербайджані та за участі Сураханського відділення Української громади ім. Т.Шевченка", - повідомили в дипустанові.

Під час заходу Посол України в Азербайджані О.Міщенко привітав усіх з наступаючими святами та побажав миру, злагоди та подякував за рішучу позицію українців Азербайджану у підтримці територіальної цілісності України в умовах російської військової агресії.

У святковому вечорі взяли участь виконавці від українських громад Азербайджану. Особливо зворушливими були виступи наймолодших учасників заходу. Усі виступаючі отримали святкові подарунки.

Крім цього у рамках заходу відбувся телеміст Баку-Київ, який поєднав Українські вечорниці із літературним вечором, присвяченого видатному сходознавцю та літератору - кримському татарину "Бекір Чобан-заде", що одночасно проводився у Києві Спілкою азербайджанської молоді в Україні, у тому числі за участі представників кримськотатарського народу України.

Фото Посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-