В Іспанії викрили нелегальну тютюнову фабрику з українцями

В Іспанії викрили нелегальну тютюнову фабрику з українцями

Фото, відео
Укрінформ
В іспанській провінції Гранада правоохоронці виявили підпільну фабрику з виготовлення тютюнових виробів, на якій працювали, зокрема, й українці.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"5 грудня 2017 року, в районі одного з міст іспанської провінції Гранада правоохоронці, в тому числі за участі представника Державної прикордонної служби України, виявили нелегальну фабрику з виробництва тютюнових виробів. На ній затримали організатора, а також громадян Португалії, Іспанії та 7 громадян України", - йдеться у повідомленні.

За даними Держприкордонслужби, під час проведення слідчих дій на виробництві правоохоронці вилучили обладнання для виробництва 2 млн. сигарет на добу, 200 ящиків тютюнових виробів і сировину для виробництва близько 3000 ящиків.

У результаті реалізації спільного плану дій було встановлено основну особу незаконного виробництва – іноземного громадянина, а також його спільника, громадянина України, який і втягував у злочинну діяльність своїх співвітчизників.

Я зазначають у відомстві, наразі проводяться досудове слідство та перевірочні заходи щодо обставин залучення українських громадян до протиправної діяльності за кордоном.

Фото/Відео опубліковані на сайті ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-