Сьогодні стартує фестиваль української культури в Лівані

Сьогодні стартує фестиваль української культури в Лівані

Програма
Укрінформ
Фестиваль української культури в Лівані, що проходитиме з 27 листопада по 15 грудня, відкриє концерт фортепіанної музики у виконанні Тетяни Примак-Хурі.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Посольства України в Лівані.

«В рамках фестивалю української культури в Лівані та з нагоди 25-ої річниці українсько-ліванських дипломатичних відносин за підтримки Посольства України в Лівані та Вищої національної музичної консерваторії Лівану відбудеться концерт фортепіанної музики у виконанні Тетяни Примак-Хурі», - йдеться у повідомленні.

У програмі концерту твори І.Баха, Дж.Гайдна, Л.Ревуцького, Б.Лятошинського, Х.Хурі, В.Косенка, В.Філіпенка.

Концерт відбуватиметься в амфітеатрі Кампусу гуманітарних наук Університету Святого Йосипа, м.Бейрут з 20:00 до 21:30 за місцевим часом. Вхід вільний.

Захід стане першим у низці урочистостей фестивалю української культури, який проходитеме під патронатом Міністерства культури Лівану з 27 листопада по 15 грудня. В рамках майже тритижневих українських заходів передбачаються такі заходи: виставка українських книжок (30 листопада - 13 грудня) та День України на Бейрутському міжнародному арабському книжковому ярмарку (10 грудня), 2-й фестиваль українського кіно (2-12 грудня), закриття фестивалю української культури (15 грудня).

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-