Фотографи з Німеччини написали книгу про українські вечірки

Фотографи з Німеччини написали книгу про українські вечірки

Укрінформ
Двоє відомих німецьких фешн-фотографів Патрік Бінерт і Макс фон Ґумппенберґ створили книжку нове покоління українських рейверів "Пробуджуючі ночі" ("Wake up nights").

Про це повідомляє DW.

"Ми були в цілковитому захваті від людей, від їхньої відкритості та того, як вони вміють отримувати задоволення від життя, - розповів Патрік Бінерт. - Після революції 2014 року там сформувалося нове молоде покоління. Багато людей втратили роботу, відбулася фінансова криза. Люди почали об'єднуватися, створювати щось нове, особливо у креативних сферах. І всі ці процеси в суспільстві відбувалися з якоюсь дуже особливою свободою".

За його словами, книжка "Пробуджуючі ночі" про романтичний і темний боки свободи. 

"Десь між ейфорією майбутнього і радянським минулим. Якимось таким я бачу і Київ: минуле там ще десь присутнє, але водночас відчувається майбутнє", - сказав Бінерт.

Своїх героїв і героїнь фотографи знайшли на рейвах "Схема" у клубі Closer та приватних вечірках. Це люди віком від 16 до 20 років.

Вперше вони познайомилися з Києвом у 2015 році. Відтоді, за останні два роки, чоловіки побували в Україні близько десяти разів.

Зазначається, що перша презентація книжки Патріка Бінерта й Макса фон Ґумппенберґа відбулася в Лондоні. Автори "Пробуджуючих ночей" обіцяють також приїхати й до України.

Фото: DW

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-