Українські військові після навчань у Йорданії насолодилися концертом від діаспори

Українські військові після навчань у Йорданії насолодилися концертом від діаспори

Фото
Укрінформ
Діаспора Йорданії зустрілася з українськими десантниками, які брали участь в багатонаціональних штабних навчаннях НАТО "REGEX 2017".

Про це повідомляється на офіційному сайті Посольства України в Йорданії.

"У приміщенні дипустанови відбулася зустріч Посла України в Йорданії Сергія Паська, співробітників дипустанови та активістів української громади з 15 військовослужбовцями Високомобільних десантних військ ЗС України, учасниками АТО, які прибули до Йорданії з метою участі у багатонаціональних штабних навчаннях "REGEX 2017", - сказано у повідомленні.

На початку заходу, присвяченого до Дня захисника Вітчизни та Дня козацтва, Глава дипустанови виступив з промовою, в якій розказав про розвиток українсько-йорданських відносин, успіхи та досягнення українських громадян в Йорданії та подякував військовим за їх нелегку роботу.

Також у відомстві повідомили, що для українських військових з концертною програмою виступили представники Українського культурного центру "Українська хата в Йорданії". Вони співали українські популярні пісні та читали авторські вірші поетеси Вікторії Бричкової - Абу Кадум про тугу за рідним краєм і про війну.

У свою чергу, десантники вручили Посольству України та українській громаді в Йорданії подарунки та сувеніри з батьківщини, а також синьо-жовтий стяг зі своїми побажаннями та підписами.

Як відомо, українські військовослужбовці на базі навчального центру м. Ез-Зарка (Йорданія) пройшли багатонаціональні штабні навчання НАТО "REGEX 2017". Головною метою навчань була реалізація міжнародного військового співробітництва за стандартами та процедурами НАТО із залученням держав-партнерів для удосконалення навичок з планування роботи багатонаціональних штабів.

"REGEX 2017" — це черговий захід злагодження роботи офіцерського складу багатонаціонального штабу в рамках міжнародного військового співробітництва. До навчання було залучено держави-члени та партнери НАТО, а також держави-учасниці Середземноморського діалогу.

Фото Української хати в Йорданії у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-