В Стамбулі пройдуть українські дні

В Стамбулі пройдуть українські дні

Анонс
Укрінформ
Українську громаду запрошують приєднатися до участі в заході "Дні Києва у Стамбулі", які відбудуться 22-23 вересня.

Про це йдеться на сторінці заходу у Фейсбуці.

"Метою даного заходу є популяризація міста Києва як сучасного європейського міста серед представників туристичного ринку Туреччини та мешканців Стамбулу, що сприятиме розвитку туристичної привабливості міста та промоції Києва та України за кордоном, зокрема в Туреччині", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають організатори, впродовж першого дня на гостей заходу, який відбуватиметься за адресою Dikilitaş Mahallesi, Aşık Kerem Sk. No:40, чекатиме офіційна програма, а саме:

- зустріч з представниками мерії міста Стамбул та Асоціації операторів;

- ворк-шоп для турецьких туроператорів за участю голови Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації Антона Тараненко;

- презентація туристичного потенціалу міста та країни (вже підтвердили свою участь - "Київський супутник", "Арктур" "Альбатрос", івент-агентство "Re:act").

Наступного дня, 23 вересня, на центральному майдані Бешікташ пройде відкрита презентація "Дні Києва в Стамбулі", яка включатиме виступ українського електро-фолк гурту, концерт за участю колективів української діаспори в м. Стамбул, фуд-корти страв української кухні та український ярмарок сувенірної продукції.

На інформаційних стендах можна буде отримати інформацію про відпочинок в Києві та Україні в цілому.

Серед організаторів фестивалю - Українське товариство у Стамбулі та Генеральне консульство України в Стамбулі.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-