Українка прославилась, створюючи їстівні картини

Українка прославилась, створюючи їстівні картини

Відео
Укрінформ
Українка Дарина Косар здобула світову славу завдяки створенню унікальних картин із їжі.

Про це йдеться в сюжеті ТСН

"Дарина Косар любить готувати, малювати та фотографувати, і в якийсь момент вирішила це поєднати. Світлини на її сторінці в Instagram - це чи то страви, чи то картини. Її роботи продаються лише за кордоном і тільки на замовлення. Для пересічного українського споживача - це дорого і незвично. Овочі і фрукти на ринку для неї не їжа, а фарби", -  йдеться у відеосюжеті.

Як зазначається, ідея створення їстівних картин прийшла, коли вона застудилася і змушена була місяць сидіти вдома. Розповіла, що кавові зерна якось самі перетворилися на картину. А потенційні покупці на таку незвичну картину знайшлися в соцмережі.

"Основну роботу секретарем довелося покинути, коли почала заробляти більше творчістю", - сказала Дарина.

Її картини продаються за кордоном, бо для українців це дорого. Наприклад, портрет Кеті Перрі з шоколаду і фруктів замовила американська компанія для просування нового альбому співачки, відзначила майстриня.

Дівчина усі ескізи зберігає в блокноті, а перетворення їжі на картини знімає на відео. Її роботи можна їсти, хоча вона зізнається, що цього не робить, а от її родина - із задоволенням смакує їх.

Їстівні роботи можна побачити на сторінці Дарина Косар в Instagram.

Відео: ТСН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-