Додаток українки з Нью-Йорку завантажили 6 млн людей

Додаток українки з Нью-Йорку завантажили 6 млн людей

Укрінформ
Український додаток Inkhunter, який показує вигляд татуювання на тілі, завантажили 6 млн користувачів. Автором проекту є 24-річна Олександра Рогачова з Коломиї, яка з 2016 року мешкає у Нью-Йорку.

Про це повідомляє uapost.us.

"У 2014 році Олександра разом з друзями з університету ім.Каразіна у Харкові виграла хакатон на тему технологій доповненої реальності – розробили прототип додатку, який показує користувачу вигляд татуювання на його тілі", - зазначається у повідомленні. 

Демо-версія Inkhunter з'явилася в AppStore в 2015 році. У лютому 2016 року додаток допрацювали, зробили зрозумілий, зручний та гарний дизайн. Однак нову версію користувачі завантажувати не поспішали.

Тоді дівчина почала шукати інвестиції: відправила 12 заявок в європейські і американські інкубатори; написала релізи про додаток у кілька західних ЗМІ. 

Першими відгукнулися журналісти The Daily Dot. Потім були Product Hunt, TechCrunch, Vogue и Cosmopolitan - загалом видання в 40 країнах.

Додаток Inkhunter швидко зібрав перші 100 000 користувачів.

Олександра разом зі своїм партнером Павлом Разумовським отримали пропозицію від акселератора стартапів ERA переїхати до Нью-Йорка. Там їм запропонували 40 тисяч доларів інвестицій. 

Поки команда Inkhunter тримає темп. Нещодавно хлопці домовилися про партнерство з кіностудією Fox. Компанія знімає серіал, головний герой якого носить багато татуювань. Fox запропонувала розмістити галерею цих татуювань у додатку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-