В Австралії проводять конкурс дитячого малюнка

В Австралії проводять конкурс дитячого малюнка "Моя Україна"

Укрінформ
Посольство України в Австралії проводить конкурс дитячого малюнка на тему "Моя Україна" з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України. Творчі роботи приймаються до 24 серпня цього року.

Про це повідомляє Посольство України в Австралії у Фейсбуці.

"Тематика досить широка, тому діти можуть вибрати все, що для них пов’язане з Україною: традиційне вбрання, українські казки, українські символи, українські пейзажі, архітектура тощо", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що учасників конкурсу буде поділено на три вікові групи: перша група – автори робіт віком від 4 до 6 років; друга група – від 7 до 10 років; третя група – від 11 до 18 років.

Організатори додають, що творчі роботи можна малювати у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю, або іншими матеріалами.

Потім фотографію вашого шедевру треба надіслати на електронну адресу: vdkonkurs2017@gmail.com або на Facebook-сторінку Free Thought / Вільна Думка, на якій можна буде переглянути творчі доробки учасників конкурсу та залишити свої коментарі.

Як додаток до роботи, необхідно зазначити українською та англійською мовами: назву роботи; прізвище, ім’я, та вік автора; його місце проживання, контактний телефон, електронну адресу (при наявності); назву української школи (за бажанням).

Розмір роботи - довільний. Кількість малюнків від однієї особи – необмежена.

Для визначення переможців журі, у складі працівників Посольства, будуть оцінювати конкурсні роботи за такими критеріями: відповідність роботи тематиці конкурсу; втілення творчої ідеї та задуму автора; оригінальність та оформлення; ступінь самостійності автора під час виконання роботи.

На авторів найкращих малюнків чекають нагороди, а їх роботи буде опубліковано в газеті "Вільна Думка". Результати будуть оголошені не пізніше 27 серпня 2017 року.

Конкурс проводить Посольство України в Австралії за інформаційної підтримки газети "Вільна Думка" та фінансової підтримки Кредитової Кооперативи "Дністер".

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-