В Україні випустили книгу-комікс про події Української революції

В Україні випустили книгу-комікс про події Української революції

Відео
Укрінформ
Українське видавництво Ugar Production випустило у масовий продаж графічний роман "Воля" про події Української революції 1917-1921 років. 

Про це йдеться на офіційному сайті проекту.

"Команду українських художників та сценаристів об’єднала одна спільна мета: мотивувати людей до вивчення історії буремного періоду національно-визвольних змагань 100-річної давнини", - відзначили автори.

За словами видавців, твір поєднує жанри альтернативної історії, стім-панку, фентезі та фантастики. 

Творці додають, що серед героїв графічного роману – реальні історичні персонажі, такі як Павло Скоропадський, Михайло Грушевський, Нестор Махно, Володимир Вернадський та Володимир Ленін.

Перший том роману є збіркою з трьох окремих історій, під твердою обкладинкою обсягом 60 сторінок формату А4. Другий том видавці обіцяють випустити у 2018 році. У подальшому за мотивами графічного роману "Воля" планується створити комп'ютерні та настільні ігри, а також екранізувати і випустити окреме видання для дітей.

Нагадаємо, що комікс "Воля" презентували у травні на київському Книжковому Арсеналі. Тоді український графічний роман став однією з книжок, які придбав на книжковому ярмарку Петро Порошенко.

Відео: TheWill Universe

Фото: автора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-