У Кишиневі відбувся фестиваль за участю українців

У Кишиневі відбувся фестиваль за участю українців

Фото
Укрінформ
Нещодавно у столиці Молдови пройшов щорічний українсько-молдовський фестиваль мистецтв "Plai Natal - 2017" ("Рідний Край").

Про це повідомляється на офіційному сайті Посольства України в Республіці Молдова.

"3-14 червня в Кишиневі відбувся XIII-ий щорічний українсько-молдовський фестиваль мистецтв "Plai Natal - Рідний Край" під девізом: "Через культуру до миру, процвітання, гармонії і злагоди" за участю співаків, акторів, творчих колективів з числа представників українських та інших етнокультурних організацій Республіки Молдова", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, в останній день заходу відкрилася виставка народних майстрів "Різноманіття спадщини” та пролунав заключний концерт фестивалю "Міжкультурний діалог" за участю професійних творчих колективів, у тому числі дитячих, з усіх районів Молдови.

Відомо, що телевізійна трансляція фестивалю відбудеться на каналі "Молдова 1" у липні.

"Plai Natal" проводиться вже 13-й рік поспіль і має важливе значення для збереження української культури, традицій, забезпечення присутності українського фактору в культурно-гуманітарному та інформаційному просторі Молдови, в ознайомлення представників різних етнічних груп молдовського суспільства з творчістю українських музичних і танцювальних колективів, художників, народних майстрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-