В Оттаві відбудеться фестиваль української діаспори

В Оттаві відбудеться фестиваль української діаспори

Фото
Укрінформ
21-23 липня в Оттаві відбудеться грандіозний український фестиваль Capital Ukrainian Festival (CUF) з нагоди 150-річчя Канади. 

Цьогоріч цей захід проходитиме втретє, йдеться на сторінці заходу у Фейсбуці.

"2017 рік – це рік, коли слід приїхати на український фестиваль до Оттави, бо де, як не в столиці, можна якнайкраще відзначити 150-річчя Канади. Та й організатори його запевняють: зроблять все для того, щоб свято українства стало незабутньою подією і приємним подарунок спільноті. Будь ласка, приїжджайте – ми будемо раді вам!” – запрошує ініціатор та організатор українського фестивалю CUF Джейн Колбі.

За її словами, головною метою створення цього фестивалю було показати українські традиції.

"Війна в Україні не тільки згуртувала громаду, а й викликала бажання більше знати і, що важливо, берегти і продовжувати народні традиції, ознайомлюватися з культурним надбанням та ділитися ним з іншими етнічними групами. Найкращий спосіб об’єднати все це – фестиваль, якого, на жаль, тоді в Оттаві не проводилось", - додає вона.

Організатори повідомляють, що фестиваль розпочнеться о 17.00 і триватиме до 23.00 за адресою: 952 Green Valley Crescent, Оттава K2C 3K7. Наступного дня, 22 липня, двері заходу відчиняться з 11:00 ранку до 23:00, а вже в останній день свята, 23 липня - з 11:00 до 20:00.

У програмі свята: спів, танці та жива музика, домашня українська кухня і море пива, ярмарка, розваги, семінари та культурні демонстрації, а також екскурсії та зоопарк.

СUF – це неприбуткова організація, що має сильну підтримку з боку всіх трьох рівнів влади: федерального, провінційного та муніципального. Українська кредитова спілка Лимитед три роки поспіль стає головним спонсором CUF. Її підтримка, а також оттавських українських церков, кредитової спілки BCU, Медіа-групи РАЗОМ та багатьох інших допомагає зробити Український фестиваль в Оттаві досвідом світового класу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-