Австралійським українцям подякували за допомогу сиротам із зони АТО

Австралійським українцям подякували за допомогу сиротам із зони АТО

Укрінформ
Українці в Австралії, зокрема католицька громада Катедральної парафії св. Петра і Павла в Мельбурні, які зібрали кошти на потреби дітей-сиріт із зони проведення бойових дій на Донбасі, отримали подяку з України. 

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на СУОА та Координаційний центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей.  

«Координаційний центр допомоги учасникам АТО та їх сім’ям висловлює щиросердечну подяку на руки Адміністратору Катедральної Парафії Верховних Апостолів Петра і Павла в Мельбурні Всечесному Отцю Браєну Келті, cестрам Василіянок, священнослужителям і прихожанам парафії за допомогу в сумі 2250 австралійських доларів (42 750 грн), зібраних під час Року Милосердя на потреби дітей-сиріт, які втратили батьків внаслідок бойових дій на Донбасі», – йдеться у повідомленні прес-служби центру.

Зібрані кошти були передані Координаційному центру допомоги учасникам АТО та їх сім’ям, який опікується в тому числі й дітьми, які втратили батьків внаслідок російсько-української війни. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-